ELECTROMONTAJ S.A. este o companie de constructii internationala specializata in constructia si intretinerea liniilor de transport impreună cu staţiile electrice de conexiuni şi de transformare pentru alimentarea cu energie electrica.

Cu baza in Romania si peste 60 de ani de experienta, ELECTROMONTAJ se poate mandri cu executarea si finalizarea a numeroase proiecte “la cheie” in Romania si in lume, de-a lungul unor zone din cele mai dificile intalnite in lume: lanturi muntoase, dune inalte de nisip sau traversari de rauri si zone mlastinoase.

Excelenta reputatie a companiei a fost realizata prin promovarea continua a unei politici de satisfacere a cerintelor clientilor nostrii prin cele mai bune solutii constructive, intr-o mare variatate de proiecte:

  • linii electrice aeriene de transport pana la 750 kV, cablurile subterane de 110 kV, posturi si statii de transformare,
  • liniile aeriene sau în cablu de medie tensiune,
  • liniile electrice sau în cablu de joasă tensiune,
  • linii electrice pentru transport urban cu tramvaie si troleibuze,
  • electrificări de căi ferate,
  • iluminat stradal sau al unor stadioane,
  • instalatii montane de transport pe cablu - teleferice si telegondole,
  • constructia de microhidrocentrale,
  • instalarea de turbine si parcuri eoliene,
  • constructii de clădiri, statii, reparatii si foraje.

Sucursalele noastre externe permanente aflate in Cipru, Emiratele Arabe Unite si Iordania in care lucreaza 450 specialisti in echipe isi imbunatatesc continu metodele de constructii si tehnicile de lucru.

Experienta managerilor nostrii a permis afirmarea unor echipe cu inalta specializare si o permanenta crestere a dotariilor cu masini si echipamente.
Folosirea unor macarale de mare capacitate, a elicopterelor si a celor mai moderne echipamente pentru montarea conductoarelor a redus costul proiectelor noastre ca si termenele de executie, asigurandu-ne ca in acelasi timp s-au adoptat si asigurat conditii de lucru sigure pentru oameni si mediul inconjurator in toate santierele noastre.

Electromontaj are propria sa fabrica pentru stalpii metalici zabreliti, zincati la cald pentru toate tipurile de stalpi ceruti de beneficiar atat pentru linii cat si pentru statii electrice de la 0,4 la 750 KV.

Proiectele originale ale stalpilor si structurile metalice realizate de catre Departamentul nostru de proiectare si inginerie utilizeaza cele mai avansate solutii si tehnici de calcul in acest domeniu de mare specializare pe care noi il putem utiliza pentru orice proiect care ni s-ar incredinta.

Societatea ELECTROMONTAJ S.A. este cu capital total privat şi funcţionează ca un “Grup de firme” având în componenţă subunităţi cu profile diferite în respectul actului constitutiv şi fiind structurată în 3 divizii cu 12 sucursale în ţară, dintre care doua fabrici şi 3 sucursale în străinătate. Este actionar majoritar la societăţile: Societatea de Servicii Financiare CONFIDENT INVEST Bucureşti S.A, S.C. EMFOR MONTAJ S.A. Bucureşti.

ELECTROMONTAJ SA
Sediul central

Sediul central Electromontaj Bucuresti

Bucuresti, str. Candiano Popescu, nr. 1,
sector 4, Cod postal: 040581

Telefon:
004 021 3367584
004 021 3367593

Fax:
004 021 3367492,
004 021 3367520

E-mail:
elmbuc img electromontaj.ro

Localizare pe harta

harta